2023 İmplant Fiyatları

2023 İmplant Fiyatları

2023 İmplant Fiyatları;

Günümüzde diş implantları, eksik dişlerin yerine konması için en gelişmiş çözümü temsil etmektedir. Geleneksel sabit köprüler ve takma dişler, eksik dişlerin yerini almak için etkili ve tatmin edici yöntemler olmaya devam ederken, diş implantları doğal bir gülümseme gibi görünen, hissedilen ve işlev gören sabit ve kalıcı bir çözüm sunar.

Diş implantları, hastalara kendi dişleri gibi işlev gören çıkarılamayan bir protez sağlayarak milyonlarca gülüşü dönüştürdü. Eksik dişleri uzun vadeli işlevsellikle değiştirme yeteneği, hastaları takma dişlerden kurtarır, gereken köprü işi miktarını azaltır ve hastaların hayatlarını ölçülemeyecek kadar iyileştirir.

Hissettiği Kadar Güzel Görünen Bir Gülümseme İçin
Ürettiğimiz her implant restorasyonu, kozmetik açıdan en hoş, güvenli ve dayanıklı diş malzemelerinden yapılır. Yeni dişleriniz, optimum yüz estetiği ve uyumu için seçilen boyut, şekil ve renk ile gülüşünüzle kusursuz bir şekilde uyum sağlayacaktır.

Diş İmplantları ve önemli faydaları

 

  • Kalıcı Çözümİmplantlar, doğal dişlerin tam dayanıklılığını ve işlevini sağlayarak eksik dişlerin yerine gerçekten kalıcı bir çözüm sunar.
  • Doğal Görünüm ve HisPorselen implant kronlar, tamamen doğal görünen ve hissettiren gülümsemelerin geri kazanılmasına yardımcı olarak benzersiz şekilde doğru ve doğal bir estetik sağlar.
  • Bakımı Kolayİmplantların bakımı minimum çaba gerektirir ve hastalara eksik dişleri değiştirmek için kolay ve etkili bir çözüm sunar.

Kimler Diş İmplantı Yaptırabilir?

Genel olarak sağlıklıysanız ve makul bir ağız sağlığınız varsa, büyük olasılıkla diş implantları için iyi bir aday olacaksınız. İyi bir diş eti sağlığına ihtiyacınız var ve herhangi bir aktif periodontal hastalığınız olamaz ve diş implantınızı tam olarak desteklemek için yeterli çene kemiğiniz olmalıdır. Dişleriniz ve çeneleriniz büyümeyi ve gelişmeyi bitirmiş olmalıdır, bu nedenle diş implantları genellikle 18 yaşın altındaki kişiler için uygun değildir.

İlk konsültasyonunuz sırasında, bu tedaviye uygun olduğunuzdan emin olmak için tıbbi ve diş geçmişinizi kapsamlı bir şekilde gözden geçiririz. Yaygın bir yanılgı, yaşlı olmanın tedaviye engel olduğudur, ancak diş implantları, birçok yaşlı yetişkinin diş kaybının neden olduğu sayısız sorunun üstesinden gelmesine yardımcı olmuştur.

 

Diş İmplantı İşleminden Sonra Bakım

İmplantlar, yeterli doğal veya artırılmış kemiğe sahip bölgelerde çok iyi bir başarı oranına sahiptir. Bununla birlikte, bir implantın başarısını azaltabilecek bazı faktörler vardır, örneğin:

  • Sigara içmek
  • Diyabet
  • Bağışıklık yetmezliği
  • Radyasyon tedavisi
  • Kötü ağız hijyeni

2023 İmplant Fiyatları

2023 İmplant Fiyatları ; implant marka ve uygulayıcı cerraha göre değişkenlik göstermektedir. Günümüzde kullanılan yüzlerce implant markası vardır. Cerrahlarımız bütçenize uygun implant seçeneklerini sunmaktadır.

Detaylı bilgi ve randevu için : 0544 856 8116 iletişime geçebilirsiniz.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp