Healthy Smile Turkki

Healthy Smile Turkki

Healthy Smile Turkki ; Ulkomailla asuvat ja Turkissa hammashoitoa harkitsevat potilaat voivat saada tietoa valmistamistamme erikoiskampanjoista ottamalla meihin yhteyttä.

Miksi Turkki-implanttihampaat sopivat paremmin?

Kun he myyvät implantteja hammasklinikoihin, he määrittävät hinnan kyseisen maan tämänhetkisten talousolosuhteiden mukaan. Siksi, vaikka kyseessä olisikin samanmerkkinen implantti, kustannukset hammasklinikoilla Saksassa ovat paljon korkeammat kuin implanttiklinikoissa Turkissa.

Implanttien hoito; Ensin meidän on keskusteltava siitä, mitä hammasimplantit ovat: hammasimplantit ovat keinotekoisia hampaan juuria, jotka asetetaan leukaasi ja kiinnitetään sitten luonnolliseen luuusi. Hammasimplantti toimii siis uutena vankana perustana keinotekoisille hammaskruunuille.

Hammasimplantti on titaanista valmistettu keinotekoinen hampaan juuri, jota käytetään tukemaan kruunua, siltaa tai proteesia, joka asetetaan ylä- tai alaleukaluun ja korvaa yhden tai useamman puuttuvan hampaan.

Keinotekoisen juuren luomiseksi pieni titaaniruuvi työnnetään varovasti leukaluuhun ja kiinnitetään prosessissa, joka tunnetaan nimellä osseointegration. Tämä prosessi päättyy, kun titaaniruuvin ja leukaluun välillä ei enää ole suhteellista liikettä. Kun tekojuuri on kiinnitetty leukaluuhun, kiinnitetään hammaskruunu hammaspylvään avulla virheettömän ja luonnollisen hampaan palauttamiseksi.

Hammasimplanttileikkaus on monivaiheinen avohoitotoimenpide, joka koostuu tyypillisesti kahdesta leikkauksesta ja useista tapaamisista 3-6 kuukauden aikana.

Implanttiterapia on auttanut satoja tuhansia ihmisiä saamaan takaisin toiminnot, joista he ennen nauttivat luonnollisesti, puhumattakaan itseluottamuksesta, jota he kerran saivat elää normaalia elämää. Puuttuuko sinulta yksi hammas tai tarvitset täydellisen sarjan uusia hampaita (ALL-ON-4), implantit voivat olla sinulle varteenotettava vaihtoehto. Haluamme sinun nauttivan suuremmasta itseluottamuksesta, parantuneesta purentapaineesta sekä hammasimplanttien tarjoamasta pitkäikäisyydestä ja luotettavuudesta.

Hammasimplanttia voidaan pitää keinotekoisena hampaan juurena, joka on istutettu ylä- tai alaleukaluun. Hammasimplanttimme on valmistettu titaanista, erittäin vahvasta materiaalista, joka on yhteensopiva kehosi kanssa.

 

Healthy Smile Turkki: Hammasimplantit ja kiinteät hampaat yhdessä päivässä: Olipa sinulla yksi hammas tai kaikki hampaasi, voimme poistaa vanhat hampaasi, sijoittaa implantteja ja lisätä väliaikaisia ​​kruunuja – kaikki saman päivän aikana!

Implanttihoito ja edut

On useita syitä, miksi hammasimplantit ovat oikea vaihtoehto puuttuvan hampaan tai hampaiden korvaamiseen. Hammasimplantit:

Se on paras vaihtoehto puuttuvien hampaiden korvaamiseen, sillä ne tarjoavat pysyvän ratkaisun. Kun implantti on asetettu leukaluuhusi, sinun ei tarvitse huolehtia tulevasta luukadosta kyseisellä alueella, mikä on elintärkeää muiden hampaidesi terveydelle.
Suojaa ympäröivät (luonnolliset) hampaat, koska ne eivät tarvitse vierekkäisiä hampaita tukeakseen.
Aivan kuten luonnolliset hampaasi. Se toimii, näyttää ja tuntuu aivan kuin oikeat hampaasi.
Salli itsesi puhua, nauraa ja hymyillä luottavaisin mielin.
Lisää purentapainetta
Pysy mukavana ja paikallaan
Luonnollisia hampaita hoidetaan samalla tavalla kuin sinä hoidat niitä.
Halvemmat kustannukset keskimäärin kuin 3-yksikön silta
Kun hammaslääkärisi hoitaa niitä kunnolla, implanttien on osoitettu kestävän 20 vuotta tai kauemmin.
Toisin kuin luonnolliset hampaasi tai silta, onteloita ei esiinny implanttien kanssa
Implantit voivat antaa sinulle hymyn, jonka olet aina halunnut!
Tunne olosi terveemmäksi ja onnellisemmaksi parantuneen ruoansulatuksen ansiosta
Näytä nuoremmalta, luota itseesi ja hymyile itsevarmasti
Paranna elämänlaatuasi

Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä Healthy Smile Turkki Whatsapp: 0544 856 8116

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp